Авіаперевезення вантажів

slide2--810x1025

Авіаперевезення вантажів

Надійність, швидкість, безпека — послуги авіаперевезень поєднують ці переваги. Якщо ви хочете в найкоротший термін отримати актуальні для вас товари, правильний вихід - скористайтеся доставкою літаком. Компанія УКР ТРАНС ЛАЙН вже багато років працює в цій сфері, постійно розвиваючи логістичні послуги та підвищуючи рівень сервісу, щоб клієнти могли отримувати вантажі ще швидше з мінімумом турбот.

Маючи вже підписані контракти з авіаперевізниками як з українськими, так і із закордонними, це дозволило скоротити кількість затримок, зробити доставку ще швидше та надійніше. УКР ТРАНС ЛАЙН пропонує короткий термін міжнародної авіадоставки (від 3 днів), щотижневі вильоти та гнучкі тарифи.

ІНШІ ПОСЛУГИ

Всі вантажі звичайні, сухі, які швидко псуються або потребують особливих температурних умов зберігання, ми доставимо вчасно, без втрати якості продукції.

Незалежно від того, потрібно вам перевезення негабариту в межах міста, області або ж перевезення негабаритних вантажів по Україні, ми надамо для вас транспортний засіб в те місто, де розташований Ваш вантаж.

Вигідна послуга для компанії, якій потрібно перевезти вантаж або товар невеликого обсягу, розміру або ваги, а наймати для цього окрему машину немає можливостей.